Heeft u een prachtige bank in de woonkamer staan die u eigenlijk niet weg wilt doen, maar die allerlei mankementen vertoont? Dan is meubel reparatie wellicht iets voor u! Een meubel opknappen is namelijk waar wij goed in zijn. Wij hebben jarenlange ervaring in meubel reparatie en meubel restauratie. Onze vakmensen draaien er hun hand niet voor om! Of het nu gaat om een beschadiging aan de bank, een verkleurd stofje of een doorgezakt bankstel, onze vakmensen weten er wel raad mee. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in meubel reparatie en kunnen u dit tegen een betaalbare prijs aanbieden. Bovendien kunnen wij u ook advies op maat over uw meubelstuk geven. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit talloze verschillende soorten stoffen, kleuren en designs om uw meubel een nieuwe look te geven tijdens het meubel repareren. Natuurlijk helpen wij u bij deze keuze. Heeft u alvast vragen? Of wilt u graag uw bank repareren? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Offerte aanvragen

Laat uw meubel opknappen tegen een betaalbare prijs

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van meubel reparatie én meubel restauratie, kunnen wij u kwaliteit tegen een betaalbare prijs garanderen. Ons team bestaat uitsluitend uit vakmensen. Voor ons is meubel reparatie niet alleen werk, maar ook een passie. Daarnaast helpen wij u ook een keuze te maken uit de talloze soorten stoffen die wij aanbieden. Wij kijken naar uw persoonlijke situatie en hoe u het meubelstuk wilt gebruiken. Zo adviseren wij u bijvoorbeeld welk soort materiaal u het beste kunt kiezen als u kinderen heeft of als u beschikt over huisdieren die al dan niet stiekem gebruikmaken van de bank of stoelen. In dat geval is de kans op vlekken en andere beschadigingen namelijk groter. Daarom kunt u beter kiezen voor stevig materiaal dat wel tegen een stootje kan, en bijvoorbeeld niet voor een witte kleur, aangezien hier sneller vlekken op zichtbaar zijn. Natuurlijk staan wij voor u klaar met raad en advies. Wij kijken samen naar uw situatie en helpen u een keuze te maken. En dat allemaal tegen een betaalbare prijs.

Meubel reparatie geeft uw geliefde meubel een tweede leven

Meubel reparatie geeft uw meubel een tweede leven. Misschien bent u nog helemaal verliefd op uw huidige bank, maar is deze door veelvuldig gebruik de laatste jaren doorgezakt. Of misschien heeft u uw woonkamer opnieuw ingericht met een mooie nieuwe kleur op de muur, een nieuwe vloer en misschien zelfs nieuwe meubels. Maar de bank, die wilt u liever niet wegdoen. Wij begrijpen dat als geen ander. Een bank is niet alleen een dure aankoop, het is vaak ook het middelpunt van de kamer waar het (gezins)leven zich afspeelt. Maar nu de hele ruimte is aangepast, past uw bank niet meer bij de rest. Dan kan meubel reparatie of meubel restauratie de perfecte oplossing zijn. Wij gaan aan de slag om uw meubelstuk te repareren of restaureren en zorgen ervoor dat deze er weer zo goed als nieuw uit komt te zien. U kunt ervoor kiezen om uw bank of stoel te laten herstofferen in een kleur die helemaal bij uw interieur past. Ook kunnen wij de naden van uw meubel repareren en de zitkussens en de rugkussens opnieuw vullen. Wij komen uw meubelstuk gratis bij u thuis ophalen en ook weer gratis thuisbrengen. Want wij vinden niet alleen kwaliteit belangrijk, maar ook service. Wilt u weten wat meubel reparatie in uw geval zou kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Voor meubel reparatie moet je bij Goedkoopstofferen zijn!

Zoals we eerder al aangaven kunt u van ons kwaliteit verwachten tegen een betaalbare prijs. Maar dat betekent niet dat u inlevert op service of persoonlijke aandacht. Integendeel, service en aandacht staan bij ons hoog in het vaandel. Maar daarnaast vinden wij het ook belangrijk om met hout te werken van verantwoorde afkomst. Daarom werken wij tijdens onze meubel restauratie en andere diensten uitsluitend met FSC-producten. Op deze manier kunt u met een gerust hart plaatsnemen op uw bank. Ook kunt u van ons advies op maat verwachten en een gratis ophaal- en thuisbrengservice. Dit alles bieden wij u tegen een scherpe prijs. Wij zijn één van de goedkoopste onafhankelijke stoffeerders van Nederland. En door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe belangrijk kwaliteit en service is. Wij willen dat meubel reparatie en meubel restauratie voor iedereen mogelijk is. Daarom bieden wij deze services aan tegen betaalbare prijzen. Wilt u uw meubel laten repareren, uw meubel laten opknappen of aanbieden voor meubel restauratie? Of heeft u nog vragen voor ons? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan voor u klaar met een eerlijk en deskundig advies.

Stoel stofferen

Wij horen graag van u!

Heeft u vragen of opmerkingen over Goedkoopstofferen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen, mailen of het contactformulier in te vullen. Het is ook mogelijk om via deze website een offerte aan te vragen!