Is uw oude bank of stoel aan vervanging toe omdat de bekleding versleten is? Of zit er een vlek in uw favoriete zitmeubel die u er met geen mogelijkheid meer uit krijgt? Dan kunt u vast de hulp gebruiken van een stoffeerder in Limburg! Wij weten namelijk exact hoe wij uw geliefde meubelstuk weer als nieuw kunnen maken. En dat voor de scherpste prijzen, wij zijn namelijk één van de goedkoopste stoffeerders van Limburg, en zelfs van heel Nederland! Zijn wij dan beunhazen die klusjes afraffelen? Het tegenovergestelde is waar. Wij beschikken namelijk over een eigen fabriek. Steeds vaker kregen wij de vraag van grote klanten of wij hun meubels konden herstofferen. Inmiddels hebben wij talloze meubels van klanten gestoffeerd. Mede hierdoor zijn wij één van de goedkoopste stoffeerders van Nederland. Met ruim 30 jaar ervaring in onze branche staan wij als stoffeerder in Limburg garant voor alleen de hoogste kwaliteit. Ons team vol ervaren stoffeerders leveren enkel vakmanschap met de beste service. Ons doel is om uw meubel weer volledig tot zijn recht te laten komen. En dat doen wij door uw smaak te combineren met passend advies. Veel tevreden klanten in plaatsen als Maastricht, Sittard, Heerlen en Landgraaf waren u al voor! Benieuwd naar hoe wij uw zitmeubel(s) weer tot leven kunnen brengen? Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend én gratis een offerte aan.

Offerte aanvragen

Meubels stofferen Limburg

Bij meubels stofferen komt veel kijken. Welke kleur wilt u en welke stofsoort past het beste bij u? Heeft u bijvoorbeeld kinderen of huisdieren en wordt uw meubelstuk daardoor snel vuil? Wij hebben service hoog in het vaandel staan en vinden het belangrijk dat u de juiste keuze maakt. Daarom gaan we samen kijken naar uw situatie. Wij geven u een eerlijk en deskundig advies. Heeft u uw keuze gemaakt? Dan gaan wij zo snel mogelijk voor u aan de slag! Ons team van ruim 50 ervaren vakmannen u kunnen garanderen van snelle levertijden. En die ervaring komt niet alleen met de jaren, onze kwaliteitsstandaard hebben wij te danken aan onze certificeringen ISO 9001 – ISO 14001 en FSC. Door ons uw meubels te laten stofferen of herstofferen in Limburg heeft u nog jarenlang plezier van uw meubels. Naast goedkoop stofferen in Limburg controleren wij ook altijd het binnenwerk en behandelen dit wanneer nodig. Wel zo fijn om niet na één week door de nieuwe stoffering heen te zakken, omdat het binnenwerk niet meer stevig is!

Herstofferen Limburg

U wilt uw meubels stofferen of herstofferen in Limburg, maar weet u ook al welke stoffering u wilt gebruiken? Het maken van deze keuze kan lastig zijn. Buiten het feit dat het in uw interieur moet passen, moet u het ook mooi vinden én moet het functioneel zijn. Om een juiste keuze in zowel materiaal als kleur te maken bieden wij de mogelijkheid aan u te laten assisteren door onafhankelijke designers. Zij zijn gespecialiseerd in herstoffering in Limburg en omstreken. Of u nu een zakelijke klant bent of particulier, de mogelijkheden zijn eindeloos! Buiten het feit dat wij u kunnen voorzien van passend advies, verzorgen wij ook technische productietekeningen wanneer u een volledig nieuw meubel wilt designen. Voor herstofferen bent u in Limburg aan het juiste adres!

Goedkoop stofferen Limburg

Is mijn bank of stoel niet te versleten of oud voor een tweede leven? Niet als u het aan ons vraagt! Wij weten elk meubel zo goed als nieuw te restaureren. Klinkt Dutch Leather Works u bekend in de oren? Daar zijn wij het zusje van! Stofferen in Limburg stroomt door ons bloed. Wij kijken er dan ook niet verbaasd van op dat wij veel trouwe klanten hebben die zeer tevreden zijn over ons doen en kunnen. En dat allemaal nog goedkoop ook! Goedkoop stofferen in Limburg, dat kan alleen bij ons! Heeft u na dit gelezen te hebben nog vragen over bijvoorbeeld een stoel reparatie, of was er iets onduidelijk? Schroom niet en neem contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Stoffeerder Limburg

Wij horen graag van u!

Heeft u vragen of opmerkingen over Goedkoopstofferen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen, mailen of het contactformulier in te vullen. Het is ook mogelijk om via deze website een offerte aan te vragen!