Is uw oude bank of stoel aan vervanging toe omdat de bekleding versleten is? Of zit er een vlek in uw favoriete zitmeubel dat u er met geen mogelijkheid meer uit krijgt? Dan kunt u vast de hulp gebruiken van een stoffeerder in Landgraaf! Wij weten namelijk exact hoe wij uw geliefde meubelstuk weer als nieuw kunnen maken. En dat voor de scherpste prijzen, wij zijn namelijk één van de goedkoopste stoffeerder van Landgraaf, Limburg en zelfs heel Nederland! Zijn wij dan beunhazen die klusjes afraffelen? Het tegenovergestelde is waar. Wij beschikken over een eigen fabriek en kregen steeds meer vragen van grote klanten of wij hun meubels konden herstofferen. Dit heeft er onder andere tot geleid dat wij een stuk voordeliger zijn dan andere stoffeerders die niet over een eigen fabriek beschikken. Met ruim 30 jaar ervaring in onze branche staan wij als stoffeerder in Landgraaf garant voor alleen de hoogste kwaliteit. Ons team vol ervaren stoffeerders leveren enkel vakmanschap met de beste service. Ons doel is uw meubel weer volledig tot zijn recht te laten komen. En dat doen wij door uw smaak te combineren met passend advies. Veel tevreden klanten waren u al voor! Benieuwd naar hoe wij uw zitmeubel(s) weer tot leven kunnen brengen? Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend én gratis een offerte aan.

Offerte aanvragen

Goedkoop stofferen in Landgraaf

Wij hebben service hoog in het vaandel staan en willen ons hiermee onderscheiden van andere stoffeerders. Bij ons krijgt u een eerlijk en deskundig advies. Geheel op maat. Wij kijken naar uw situatie en nemen alle mogelijkheden met u door. Heeft u uw keuze gemaakt uit de talloze kleuren en soorten stoffen? Dan gaan wij direct voor u aan de slag!  Wij beschikken over een team van ruim 50 ervaren vakmannen u kunnen garanderen van snelle levertijden. En die ervaring komt niet alleen met de jaren, onze kwaliteitsstandaard hebben wij te danken aan onze certificeringen ISO 9001 – ISO 14001 en FSC. Door ons uw meubels te laten stofferen of herstofferen in Landgraaf heeft u nog jarenlang plezier van uw meubels. Naast goedkoop stofferen in Landgraaf controleren wij ook altijd het binnenwerk en behandelen dit wanneer nodig. Zo kunt u ook bij ons terecht voor een stoel reparatie. Wel zo fijn om niet na één week door de nieuwe stoffering heen te zakken, omdat het binnenwerk niet meer stevig is!

Uw meubels laten herstofferen in Landgraaf

U wilt uw meubels stofferen of herstofferen in Landgraaf, maar weet u ook al welke stoffering u wilt gebruiken? Het maken van deze keuze kan verdraaid lastig zijn. Buiten het feit dat het in uw interieur moet passen, moet u het ook mooi vinden én moet het functioneel zijn. Om een juiste keuze in zowel materiaal als kleur te maken bieden wij de mogelijkheid aan u te laten assisteren door onafhankelijke designers. Zij zijn gespecialiseerd in herstoffering in Landgraaf en omstreken. Of u nu een zakelijke klant bent of particulier, de mogelijkheden zijn eindeloos! Buiten het feit dat wij u kunnen voorzien van passend advies, verzorgen wij ook technische productietekeningen wanneer u een volledig nieuw meubel wilt designen. Voor herstofferen bent u in Landgraaf aan het juiste adres!

Stoffeerder Landgraaf

Goedkoop stofferen in Landgraaf doe je bij Goedkoopstofferen

Is mijn bank niet te versleten of oud voor een tweede leven? Niet als u het aan ons vraagt! Wij weten elk meubel zo goed als nieuw te restaureren. Klinkt Dutch Leather Works u bekend in de oren? Daar zijn wij het zusje van! Stofferen in Landgraaf stroomt door ons bloed. Wij kijken er dan ook niet verbaast van op dat wij veel trouwe klanten hebben die zeer tevreden zijn over onze doen en kunnen. En dat allemaal nog goedkoop ook! Goedkoop stofferen in Landgraaf, Sittard, Maastricht, Heerlen en de rest van Nederland, dat kan alleen bij ons! Heeft u na dit gelezen te hebben nog vragen, of was er iets onduidelijk? Schroom niet en neem contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Wij horen graag van u!

Heeft u vragen of opmerkingen over Goedkoopstofferen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen, mailen of het contactformulier in te vullen. Het is ook mogelijk om via deze website een offerte aan te vragen!