Stoffeerder Landgraaf

U kunt uw bank of stoel laten (her)stofferen bij verschillende meubelstoffeerders.
Goedkoopstofferen onderscheidt zich echter van de concurrentie met:

Niet alleen (her)stofferen, maar ook advies.
Eén vast aanspreekpunt
Altijd controle en eventueel reparatie van binnenwerk
Zeer scherpe prijzen
Demonteren, vervoeren en installeren met eigen team

Over Goedkoopstofferen

Goedkoopstofferen bewijst al meer dan 25 jaar garant te staan voor kwaliteit, vakmanschap en service tegen gunstige prijzen. U kunt uw interieur laten produceren maar ook (her)stofferen bij verschillende meubelstoffeerder.

Wij zijn één van de goedkoopste en onafhankelijke stoffeerders in Nederland met verschillende grote klanten in Europa.

Het moederbedrijf bestaat echter al bijna 30 jaar en heeft verschillende grote klanten, produceert en levert door heel Europa.We zijn een onafhankelijke stoffeerder dat met 60 medewerkers, vanaf 2 locaties met eigen vervoer, grote en kleine projecten realiseert.

Over het algemeen zijn we beter ingericht voor de iets wat grotere tot zeer grote klussen. Ook bent u als particulier aan het juiste adres. Wilt u graag uw meubel(s) vervangen? Ga voor een kleur en stof-/leersoort dat perfect past bij wat u vandaag de dag wilt. Naast het revitaliseren van bestaand meubilair, produceren wij ook nieuwe meubels.
We denken met u mee, adviseren graag en indien wij voor u mogen werken, dan heeft u maar één vast aanspreekpunt bij Goedkoopstofferen. Ook kunnen wij snelle levertijden garanderen vanwege de vakmensen in ons team. Of u nu in Kerkrade of Echt woont, wij zijn dé specialist of het gebied van meubelstoffering!

Wij horen graag van u!

Heeft u vragen of opmerkingen over Goedkoopstofferen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen, mailen of het contactformulier in te vullen. Het is ook mogelijk om via deze website een offerte aan te vragen!