Elk zitmeubel verdient een tweede leven, ook uw versleten leren bank of favoriete stoel met vlekken die er niet meer uitgaan. Wij als stoffeerder in Heerlen weten uw geliefde zitmeubel weer als nieuw te maken. Met ruim 30 jaar ervaring staan wij garant voor kwaliteit, vakmanschap én de beste service. Dat mag wat kosten zeker? In tegendeel! Met prijzen zo laag als de onze mogen wij ons niet alleen één van de goedkoopste stoffeerders van Heerlen, Sittard, Maastricht en Landgraaf noemen, maar van heel Nederland. Sterker nog, wij hebben verschillende grote klanten verspreid door Europa. Waarom kunnen wij zo goedkoop zijn? Omdat wij beschikken over een eigen fabriek. Steeds meer van onze grote klanten kwamen met de vraag of wij hun meubels voor ze konden herstofferen. Natuurlijk kunnen we dit! Maar onze diensten stoppen dan ook niet bij enkel stofferen in Heerlen. Naast goedkoop stofferen in Heerlen, behandelen wij ook het binnenwerk wanneer nodig en produceren wij compleet nieuwe meubelen. Door ons inzicht te combineren met uw smaak kunnen wij u gedegen advies geven, zodat met onze hulp uw meubel weer volledig tot zijn recht komt. Klinkt goed toch? Vraag vandaag nog geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Onafhankelijke designers bij stofferen Heerlen

Bent u van plan om uw meubels te stofferen in Heerlen? Dan kan het nog knap lastig zijn nieuwe bekleding uit te zoeken. Heeft u al urenlang het hele internet afgezocht en vindt u niets dat in de smaak valt? Of blijft u maar twijfelen en kunt u geen keuze maken? Wij hebben speciaal voor u een team aan onafhankelijke designers voor u klaar staan die gespecialiseerd zijn in stofferen in Heerlen! Met jarenlange ervaring weten zij exact wat slimme keuzes zijn, ook voor de lange termijn. Zo kunnen zij ervoor zorgen dat uw meubilair perfect past bij uw interieur. Herstofferen in Heerlen is namelijk veel meer dan een nieuw stofje uitzoeken. Het is de combinatie van materiaal, kleur en eventueel print. Onze designers denken graag met u mee en kunnen u bijvoorbeeld op de hoogte stellen van welk materiaal geschikt is voor uw gebruiksdoeleindes. Zo hebben de zitmeubels in een vergaderruimte een ander soort bekleding dan de zitmeubels in een kantine. Naast passend advies verzorgen wij ook de technische productietekeningen. Stofferen én herstofferen in Heerlen is nergens anders zo compleet.

Advies op maat

Niet alleen heeft u een bedrijf gevonden waar u uw meubels goedkoop kunt stofferen in Heerlen, wij geven u ook advies op maat. Daar komt dan nog eens bij dat wij, met dank aan onze ervaren vakmannen, u kunnen garanderen van snelle levertijden. Naast een jarenlange ervaring blijkt onze kwaliteitstandaard ook uit onze certificeringen ISO 9001 – ISO 14001 en FSC. Stofferen in Heerlen en omstreken zit in onze hart en nieren, wij doen ons werk dan ook met passie en plezier. Zo controleren wij ook het binnenwerk van elk meubelstuk en repareren dit wanneer nodig. Het zou namelijk zonde zijn wanneer u na enkele weken door uw nieuwe gestoffeerde zetel heen zakt! Misschien is het u al opgevallen dat wij zo goed mogelijk met u mee proberen te denken. Daarom zorgen wij er ook altijd voor dat u één vast aanspreekpunt heeft, wel zo fijn!

Herstoffering Heerlen

Twijfelt u erover of uw meubel niet te oud of versleten is voor een herstoffering in Heerlen provincie Limburg? Daar hoeft u zich bij ons geen zorgen over te maken. Als zusje van Dutch Leather Works weten wij al jaren meubels om te toveren tot hoge kwaliteit gestoffeerde meubels. En u heeft daarbij een brede keuze aan stoffen en kleuren in alle prijsklassen. U heeft misschien al door dat wij maar niet uitgepraat raken over ons werk, toch hebben wij de belangrijkste punten betreft goedkoop stofferen in Heerlen hier wel benoemd. Heeft u nog vragen of was er iets onduidelijk? Neem gerust contact met ons op.

Stoel stofferen

Wij horen graag van u!

Heeft u vragen of opmerkingen over Goedkoopstofferen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen, mailen of het contactformulier in te vullen. Het is ook mogelijk om via deze website een offerte aan te vragen!