Wilt u uw stoel laten stofferen voor een lage prijs? Dan bent u bij Goedkoopstofferen aan het juiste adres! Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring in het vak en kunnen hierdoor garant staan voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Wij beschikken over een eigen fabriek en krijgen steeds vaker herstoffeerwerk van grote klanten aangeboden. Ook dit draagt bij aan het feit dat wij hoge kwaliteit kunnen leveren tegen een lage prijs. Of het nu gaat om een stoel stofferen, een bank stofferen, een stoel reparatie of meubelreparatie. Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw meubelstuk op de juiste manier gestoffeerd zal worden. Wij hebben meer dan 20 stoffeerders in dienst en deze bestaan alleen uit professionele vakmensen. Door onze professionals kunnen we garant staan voor een goedkope prijs waarbij de kwaliteit niet verloren zal gaan. Wilt u uw stoel stofferen of bekleden, maar weet u niet precies wat uw wilt? Geen probleem, onze stoffeerders kunnen u ook op maat gemaakt advies geven. U hebt de keuze uit een van onze talloze kleuren en materialen in verschillende prijsklassen. Op deze manier kunnen we u zo goed mogelijk te hulp staan en zorgen dat u de juiste beslissing zal maken. Bent u benieuwd naar onze dienst en of we ook daadwerkelijk zo goedkoop uw stoel kunnen stofferen? Vraag dan verblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Een aantal voordelen van uw stoel stofferen

Er zijn uiteraard een aantal voordelen om te kiezen voor het stofferen van uw stoel. Door te kiezen voor het herstofferen van uw stoel kunt u veel kosten besparen. Een nieuwe stoel kopen kan namelijk een hoop geld kosten. Ook kan het voorkomen dat u een hele nieuwe set moet kopen, waardoor de kosten nog hoger worden. Door te kiezen voor het herstofferen van uw stoel wordt er nieuw leven in geblazen. Uw stoel oogt dan weer als nieuw. De stoel zal weer lekker zitten omdat er nieuwe vulling in komt te zitten. Ook is het beter voor het milieu om uw stoel te (her)stofferen. Als u kiest voor een nieuwe stoel, dan zullen er meer grondstoffen nodig zijn om deze te produceren. Als u ervoor kiest om uw oude stoel te herstofferen bespaart u ten eerste kosten én zullen er minder grondstoffen nodig zijn. Dit is beter voor uw portemonnee en het milieu!

Laat het herstofferen van uw stoel aan ons over

U kunt allerlei redenen hebben om een stoel te laten herstofferen. De stoel kan een erfstuk zijn van een dierbare, waarvan u niet zomaar afscheid kan nemen. Het kan ook zijn dat de vorm van de stoel nog perfect bij uw interieur past, maar het uiterlijk wat minder. Wat de reden ook is voor het herstofferen van uw stoel, wij zorgen ervoor dat er nieuw leven ingeblazen zal worden. Een meubelstuk kan veel herinneringen met zich mee brengen en dat kan voor u heel belangrijk zijn. Daarom zullen wij altijd goed naar u luisteren en rekening houden met uw wensen en behoeftes. Op deze manier kunnen we samen tot de juiste oplossing komen voor het stofferen van uw stoel, bank of ander meubelstuk. Wij van Goedkoopstofferen zien vaak genoeg dat stoffeerders altijd opdrachten aannamen zonder vragen te stellen. Wij onderscheiden ons hierin door juist rekening te houden met elke unieke situatie en zo te luisteren naar onze klanten. Door duidelijk te kijken waar u de stoel voor wilt gebruiken kunnen wij ervoor zorgen dat de juiste stof gebruik zal worden. Moet de stoel meer een design stuk zijn wat niet gebruikt zal worden? Of juist toch een stoel die intensief gebruikt gaat worden? Door zulke vragen vooraf te stellen kunnen wij voor elke situatie de juiste oplossing vinden. Ons is niks gek genoeg en wij zetten u als klant altijd centraal.

Een nieuw leven door uw stoel te bekleden

Zoals u hierboven al las kijken wij naar elke situatie. Op basis daarvan zal er worden gekeken naar de juiste oplossing voor u. Misschien zit uw stoel nog overheerlijk, maar door jarenlang gebruik is er aardig wat slijtage te zien. Een set nieuwe stoelen kan soms lastig zijn, u moet rekening houden met uw interieur. Ook moeten de nieuwe stoelen heerlijk zitten, net als uw oude. Uiteraard kan het ook een hoop geld kosten om even nieuwe set stoelen te kopen. Al deze redenen kunnen een reden zijn om toch ervoor te kiezen om uw huidige stoel(en) te laten herstofferen. Door uw stoel te laten herstofferen zal die weer overheerlijk zitten. Ook kan het voorkomen dat u de stoel laat herstofferen, maar de kleur past niet meer bij uw huidige interieur. Geen probleem! Door uw stoel te laten bekleden kunt u een andere kleur en materiaal kiezen. Zo kan uw stoel er totaal anders gaan uitzien en past die perfect bij uw huidige interieur.

Stoel stofferen

Uw stoel herstofferen kosten besparend en hoge kwaliteit

Door ervoor te kiezen om uw stoel te herstofferen kunt u dus veel kosten besparen. Ook staan wij garant voor een hoge kwaliteit design en afwerking. Goedkoopstofferen werkt nauw samen met verschillende designers, waarmee we nieuwe meubels voor u kunnen designen. De designers zullen samen met u een nieuw design creëren. Uiteraard volledig afgestemd op uw wensen en behoeftes. Als u helemaal tevreden bent over het design zal ons team aan de slag gaan om uw nieuwe meubelstuk te creëren. Bij Goedkoopstofferen vinden we het ook belangrijk dat onze producten van een verantwoorde herkomst zijn. Om deze reden hebben wij verschillende certificaten, zoals het FSC certificaat en zijn wij ook ISO 9001 / 14001 gecertificeerd. Op deze manier weet u zeker dat het hout van een verantwoorde plek afkomstig is en dat er rekening wordt gehouden met ontbossing.

Wij horen graag van u!

Heeft u vragen of opmerkingen over Goedkoopstofferen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen, mailen of het contactformulier in te vullen. Het is ook mogelijk om via deze website een offerte aan te vragen!