Wilt u graag uw meubels een nieuw leven in laten blazen? Bij Goedkoopstofferen zijn wij niet alleen uitermate bekwaam voor de grote tot zeer grote klussen, maar kunnen wij ook veel voor u als particulier betekenen. Binnen ons uitgebreide assortiment aan kleuren en stof- en leersoorten kunt u exact de combinatie kiezen, die op dit moment écht bij u past. Tijdens ons proces van herstoffering in Sittard denken we graag met u mee en om die reden zullen we u op ieder moment van goed advies voorzien. Wij proberen ons van de concurrentie te onderscheiden door het geven van goed advies omtrent (her)stofferen in Sittard. Tevens heeft u bij Goedkoopstofferen één vast aanspreekpunt en wordt het binnenwerk standaard gecontroleerd en waar nodig gerepareerd. Daarnaast hanteren wij de scherpste prijzen en tot slot demonteren, vervoeren en installeren wij met onze eigen bekwame vaklui. Dit alles kan zo goedkoop omdat wij over een eigen fabriek beschikken, dit in tegenstelling tot veel andere stoffeerders. Veel grote klanten kwamen steeds vaker met de vraag of wij hun meubels konden herstofferen. Dit heeft er toe geleid dat wij één van de goedkoopste herstoffeerders van Nederland zijn. Benieuwd wat onze stoffeerder in Sittard voor uw meubel(s) kan doen? Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Een tweede leven voor uw meubel door herstoffering in Sittard

Voor de aankoop van een nieuwe bank moet u doorgaans diep in de buidel tasten. Wellicht bent u ook nog zeer gehecht geraakt aan uw oude bank. Waarom zou u dan nog de keuze maken, om uw oude bank te verruilen voor een nieuwe? Onze stoffeerder in Sittard kan uw oude bank een compleet nieuwe uitstraling geven. Uw vertrouwde zitmeubel krijgt op die manier een prachtig tweede leven. Daarnaast is het met herstofferen in Sittard ook mogelijk, om die prachtig authentieke fauteuil van opa en oma in ere te herstellen. U kunt er dan voor kiezen om de oude look terug te brengen, of er juist een modern jasje aan te geven.

Hoe gaat onze stoffeerder in Sittard te werk?

De eerste stap in het proces is het meubelstuk volledig terugbrengen tot de houten romp. Aangezien de oude stof wordt gebruikt voor het maken van de mallen voor de nieuwe stof, is het verwijderen daarvan zeer secuur werk. Ook verwijdert onze stoffeerder in Sittard zorgvuldig alle oude nietjes. Wanneer er namelijk slechts een enkele blijft zitten, kan die de nieuwe stof al beschadigen. Ook worden de oude vul- en schuimmaterialen door onze stoffeerder in Sittard verwijderd. Tot slot worden alle houtverbindingen gecontroleerd en worden deze gelijmd waar nodig.

Bij de tweede stap knippen we de nieuwe stofdelen door middel van snijmallen. Deze mallen worden aan de hand van de oude stoffering uit dik boardkarton gemaakt. Het knippen van de nieuwe stofdelen is doorgaans een flink gepuzzel. Want u wilt natuurlijk dat het streepmotief van de nieuwe stof, perfect op elkaar aansluit.

Tijdens de volgende stap wordt op de houten romp nieuw vul- en schuimmateriaal aangebracht, welke worden afgedekt met een voering. Op die manier wordt er voor gezorgd, dat de stof aan de binnenzijde extra wordt beschermd. Ook zal de stof door deze voering beter de gewenste vorm aannemen. Ondertussen worden ook de nieuwe stofdelen gestikt. Wij zorgen er op dat moment voor dat alle instructies bij het uitzetten van de patronen worden meegegeven. Op die manier garanderen wij dat het stikwerk uiteindelijk naadloos zal aansluiten.

Op het moment dat het stikwerk is afgerond, gaat onze stoffeerder in Sittard aan de slag met het opnieuw bekleden. Zodoende begint uw meubelstuk weer de oude en vertrouwde uitstraling te krijgen.

Afsluitend controleren wij al ons werk grondig. Onze stoffeerder in Sittard loopt hierbij alles tot in de puntjes na en zal waar nodig nog verbeteringen aanbrengen. Mede door dit proces staan wij garant voor onze kwaliteit, vakmanschap én service.

Goedkoopstofferen

Herstofferen in Sittard is goed voor het milieu

Meubilair is over het algemeen onderhevig aan slijtage. Vaak komt het dus voor dat de stof beschadigd raakt. Kies er dan juist niet voor om uw stoel of bank te vervangen, maar ga voor een meer milieubewuste en circulaire oplossing. Het herstofferen van uw meubilair door onze stoffeerder in Landgraaf is namelijk ontzettend maatschappelijk verantwoord. Bij herstofferen in Sittard bespaart u niet alleen kosten, u bespaart ook een hele hoop grondstoffen. Wij zijn dus niet alleen goed voor uw interieur, maar ook voor het milieu.

Goedkoopstofferen

Laat het (her)stofferen in Sittard aan ons over

Wilt u uw meubel(s) dus goedkoop laten stofferen in Sittard en zodoende deze een tweede leven geven? Wij staan al ruim 25 jaar garant voor kwaliteit, vakmanschap én service. U kunt uw interieur geheel door ons laten produceren, maar u kunt ook bij onze stoffeerder in Sittard terecht voor het (her)stofferen van uw oude meubel(s) of meubelreparatie. Goedkoopstofferen is één van de onafhankelijke stoffeerders in Nederland, waardoor wij voor u de gunstigste prijzen kunnen hanteren. Samen met onze onafhankelijke designers werken wij voor verschillende grote klanten in Europa. Maar wij leveren altijd zelf de technische productietekeningen aan. Juist op deze manier is het voor u mogelijk om uw meubel(s) goedkoop te laten stofferen in Sittard. Heeft u nog vragen of zijn er nog onduidelijkheden met betrekking tot het (her)stofferen in Sittard? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we kijken graag wat we voor u in Limburg kunnen betekenen.

Wij horen graag van u!

Heeft u vragen of opmerkingen over Goedkoopstofferen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen, mailen of het contactformulier in te vullen. Het is ook mogelijk om via deze website een offerte aan te vragen!