Waarom stofferen in plaats van een nieuwe kopen?

Een nieuwe vloer, een mooi wam kleurtje op de muur en natuurlijk nieuwe meubels. Eens in de zoveel tijd is het leuk om je gehele interieur eens helemaal om te gooien. Oude meubels er uit en nieuwe er in. Het enige probleem is dat dit bijzonder duur kan uitvallen. Een nieuwe vloer en verf op de muur is vaak nog wel te over zien. Maar nieuwe meubels zijn behoorlijk prijzig. En ergens is het wel zonde om je bank die zo heerlijk zit weg te doen. Gelukkig is dat ook helemaal niet nodig. Door je meubels te laten stofferen creëer je een heel nieuwe look. Maar waarom zou je je meubels laten stofferen in plaats van nieuw te kopen? Wij zetten alle voordelen voor je op een rijtje.

Je creëert een uniek en bijzonder meubelstuk

Een bank stofferen of een stoel stofferen, het kan allemaal. Door het laten herstofferen van je meubels creëer je een uniek en bijzonder meubelstuk. Een meubelstuk dat je nergens anders tegen zult komen. Niet de standaard dertien in één dozijn meubels die je in iedere huiskamer tegenkomt. Nee, jouw bank of stoel kom je nergens anders tegen. Je kunt hem geheel naar eigen smaak en wens laten aanpassen. Zelfs het zitcomfort kan verbeterd worden als je dit wilt. En behalve dat, ben je ook nog eens erg duurzaam bezig. En dat is natuurlijk mooi! Want goede meubels weggooien in niet alleen zonde, maar ook nog eens slecht voor het milieu.

Goedkoper dan een nieuw bankstel kopen

Herstofferen van een bank is daarnaast ook nog eens een stuk goedkoper dan een nieuw bankstel te kopen. Je kunt dus gerust voor een nieuw interieur gaan met een nieuwe vloer en nieuwe kleuren op de muur. Het herstofferen van de bank kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring op dit gebied en werken erg nauwkeurig. Je hebt ook nog eens veel meer keuze in stoffen, kleur en design dan bij nieuwe meubels. Je bankstel zal er als nieuw uitzien en niemand zal weten dat het eigenlijk je oude bank is. Een nieuw interieur tegen een lage prijs is dus binnen handbereik als je je meubels laat stofferen. Wij kunnen je helpen met de keuze voor bijvoorbeeld de stof en geven je een deskundig advies op maat. Want meubels stofferen is voor ons niet gewoon werk, het is onze passie. Wij kijken naar jouw situatie. Heb je bijvoorbeeld kinderen? Of heb je huisdieren die (stiekem) op de bank klimmen? Dit speelt allemaal mee in de keuze voor de stof. Heb je je keuze gemaakt? Dan komen wij gratis je meubelstuk bij je thuis ophalen. Zodra je meubelstuk klaar is nemen we contact met je op en spreken we af wanneer we hem weer gratis bij je thuis af komen leveren. Wil je meer weten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan. Of neem contact met ons op. Samen gaan we dan kijken wat we voor jou kunnen betekenen.