Zo kun je zelf je oude stoel hergebruiken

Eindelijk is het tijd om eens de zolder van je huis goed op te ruimen. De spullen wegdoen die je toch nooit meer gebruikt en plek maken voor nieuwe spullen die je voorlopig niet meer gebruikt, maar die je natuurlijk nog niet weg wilt doen, want misschien komen ze ooit nog van pas. Tijdens het opruimen van je zolder kom je die leuke oude stoeltjes weer tegen die je er een paar jaar geleden hebt neergezet en nooit meer naar hebt omgekeken. Helemaal onder het stof, maar ze zien er verder nog erg leuk uit. Zonde om weg te doen! Maar op de zolder laten staan is natuurlijk ook zonde. Dus is het tijd om je stoelen van de zolder te halen en hen een tweede leven te geven. Wij leggen je uit hoe je zelf je oude stoel kunt hergebruiken.

Maak er iets compleet nieuws van

Altijd leuk en je kan er al je creativiteit in kwijt: iets compleet nieuws maken van een bestaand object. In dit geval dus een oude stoel. In eerste instantie zou je misschien denken dat je er maar weinig mee kan. Maar niets is minder waar! Heb je meerdere stoeltjes? Maak er dan bijvoorbeeld een bank van. Zet de stoelen naast elkaar en verbind ze door middel van een paar planken met elkaar. Deze leg je op de zittingen van de stoelen. Zie daar al het fundament van je bank. Schuur de boel en verf hem in een leuk kleurtje. En zie, je bent nu de trotse eigenaar van een uniek bankje. Ook klapstoeltjes zijn op een eenvoudige manier te hergebruiken. Het enige dat je hoeft te doen is ze aan de muur te bevestigingen en je hebt een unieke kapstok gemaakt. De balk tussen de poten dient als houder voor kledinghangers. Op de zitting kun je bijvoorbeeld manden plaatsen met sjaals, hoeden en handschoenen.

Je oude stoel laten herstofferen

Bovenstaande ideeën zijn vooral leuk als je op zolder kleine stoeltjes hebt staan. Maar wat doe je bijvoorbeeld met een fauteuil? De fauteuil staat op zolder omdat hij niet meer bij je interieur past. Gelukkig is dat snel, makkelijk én goedkoop op te lossen. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het herstofferen van stoelen en andere meubels. Je kunt kiezen uit talloze stoffen en kleuren en je oude stoel helemaal naar eigen wens laten omtoveren door ons. Herstoffering is goedkoop en je oude stoel zal er uit zien als nieuw. Kies voor een kleur die bij je interieur past en wij zorgen er voor dat jij zo snel mogelijk plaats kunt nemen in je nieuwe oude stoel. Als het nodig is dan kunnen wij ook de vulling opnieuw aanbrengen. Omdat bij ons service en een persoonlijke aanpak centraal staan, komen wij je oude stoel ook nog een gratis bij je thuis ophalen en brengen wij hem uiteraard ook weer gratis bij je terug. Ben je benieuwd wat het gaat kosten om je stoel te laten herstofferen door ons? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je zo snel mogelijk verder!